Studeer deze kerst in stilte… tussen de zonwering

Harol stelt vergaderruimtes coronaproof open voor studenten hoger onderwijs

De blok- en examenperiode brengt altijd wat stress met zich mee… Zeker dit jaar, nu corona het thuis studeren niet altijd even evident maakt én er ook minder externe studieplaatsen zijn in de bib, hogeschool of universiteit. Daarom stelt producent Harol in Diest zijn deuren de hele kerstvakantie open. Studenten zijn er, na registratie, welkom om er in stilte te studeren in de vergaderruimtes.

Telewerkende ouders, het hele gezin dat thuis zit… heel wat studenten in het hoger onderwijs vragen zich af of ze straks wel rustig zullen kunnen studeren voor hun examens. “Dat vingen we toch op bij tal van collega’s en hun families. En dat inspireerde ons om te helpen, want bij Harol hebben we veel ruimte met veel daglicht en kunnen we perfect ventileren”, vertelt Marketing Manager Isabelle Wintmolders.

En zo stelt de specialist in zonwering, garagepoorten en rolluiken vanaf nu zaterdag zijn vergaderruimtes ter beschikking van studenten. Van 19 december tot 3 januari (met uitzondering van 28 december) kunnen een 20-tal studenten er dagelijks een plaatsje boeken – met respect voor de geldende coronamaatregelen uiteraard. Wie nog interesse heeft, kan een mailtje sturen naar hr@harol.be.


Over Harol – www.harol.be 
Harol is een Belgisch familiebedrijf, opgericht in 1946, dat innovatieve totaaloplossingen ontwikkelt met de focus op leefcomfort, energiebesparing, design en veiligheid. Het complete gamma maakt van Harol een van de meest toonaangevende fabrikanten van rolluiken, zonwering, poorten en buitenleven in Europa. Vandaag vinden we Harol terug in het industriepark Webbekom (Diest). Harol exporteert naar meer dan 30 landen. De firma stelt zo’n 280 zeer ervaren en gedreven medewerkers tewerk. Dankzij een sterk netwerk van exclusieve verdelers en ervaren installateurs is de klant altijd zeker van een snelle levering en een professionele plaatsing.

Meer info
Harol I Isabelle Wintmolders I 0477 63 89 63 I isabelle.wintmolders@harol.be ​ ​
RCA I Kirsten Van de Werf I +32 492 12 77 54 I kirsten@rca.be I www.rcapress.be