Het 'buitenkamergevoel' in een strak jasje

Harol zet de zomer in met superslanke 'Versuz'

Zomer in zicht! Veel mensen gaan op zoek naar de ideale zonwering om onbezorgd te kunnen genieten van tuin en terras. Wie op zoek is naar méér bescherming dan het klassieke zonnescherm, maar minder wil spenderen dan aan een luxueus vouw- of lamellendak, ontdekt bij Harol een nieuwe productcategorie: de doekzonwering op stevige poten, gebaseerd op een prijswinnend design van superslanke vormtaal. De nieuwste oplossing in deze reeks kreeg de naam Versuz.

'De juiste oplossing, voor de juiste prijs, op de juiste plaats', luidt het devies bij Harol. De laatste jaren gaat bij het ontwerp dan ook veel meer aandacht naar de kwaliteit en het design van de constructies, afwateringskanalen, verlichting & verwarming, het doek, enzovoort. Zo kan een eenvoudig zonnescherm op één plaats perfect volstaan, waar anderen kiezen voor een luxueuze patio, met alle toeters en bellen.

De innovatieve Versuz positioneert zich daartussenin en biedt het beste van twee werelden: betaalbaarheid, een performant screendoek (Soltis - volledig in de kast verborgen) dat zonlicht doorlaat én beschermt tegen een bui, een windvast en strak ZIP-doekspansysteem, kleuren die passen bij elke gevel, modern of klassiek. Maar het meest opvallende is misschien nog het onopvallende design...

Met zijn extreem compacte kast (amper 17,5 cm) optionele geïntegreerde LED verlichting en voetpalen van slechts 6,5 cm breed, is Versuz één en al discrete verfijning tot in de details (verdoken schroeven, geïntegreerde waterafvoer in de onderlat, superslanke geleiders). Kers op de taart voor de zomeravonden: de ledstrip die in open én gesloten toestand voor gepaste sfeerverlichting zorgt.

Versuz behoort tot dezelfde designfamilie van het vorig jaar door HAROL gelanceerde ‘VZ-concept’ (verandazonwering), bekroond met onder meer de Z&R product of the Year award. Voor de vakman is de lichte structuur en makkelijke montage een belangrijke extra troef.

Over Harol - www.harol.be

Harol is een Belgisch familiebedrijf, opgericht in 1946, en ontwikkelt innovatieve totaaloplossingen met de focus op leefcomfort, energiebesparing, design en veiligheid. Het complete gamma maakt van Harol een van de meest toonaangevende fabrikanten van rolluiken, zonwering, poorten en buitenleven in Europa. Vandaag vinden we Harol terug in het industriepark Webbekom (Diest). Harol exporteert producten tot ver buiten de landsgrenzen. De firma stelt zo’n 280 zeer ervaren en gedreven medewerkers tewerk. Dankzij een sterk netwerk van exclusieve verdelers en ervaren installateurs is de klant altijd zeker van een snelle levering en een professionele plaatsing.

Meer info:

Herman Staelens - RCA pr - 011 590 590 - herman.staelens@rca.be

harol-versuzfr.pdf

PDF - 587 Kb

harol-versuznl.pdf

PDF - 585 Kb