Brera, een buitengewone buitenleefruimte

Nieuwe duurzame terrasoverkapping van Harol kan volledig openschuiven

Het beste uit het buitenleven halen, dat is wat de nieuwe terrasoverkapping van Harol doet. Het strakke lamellendak Brera kan volledig openschuiven voor maximale lichtinval en warmte, maar biedt tegelijk alle comfort bij minder weer. Zo creëer je een multifunctionele, duurzame buitenleefruimte op maat van elk seizoen. Met Brera richt Harol zich zowel tot particuliere klanten als tot de projectmarkt (hotels, zwembaden, restaurants…).

Als verlengstuk aan de woning of losstaand in de tuin, met Brera tekent Harol voor een uniek stukje buitenleefruimte. Het dak kan volledig openschuiven om alle warmte en zonlicht binnen te laten, ook tijdens de wintermaanden, zonder dat de ineengevouwen lamellen het zicht belemmeren.

Liever wat schaduw? Kantel de lamellen voor gefilterd zonlicht én een optimale luchtcirculatie. Op die manier wordt oververhitting in de zomer uitgesloten. Uiteraard kan je het dak ook volledig sluiten voor een maximale bescherming tegen zonlicht, uv-stralen, wind en regen. Het strakke, vlakke design van Brera – zonder zichtbare bevestigingselementen – komt dan mooi tot zijn recht.

Het dak sluiten kan automatisch dankzij sensoren die de stand van de lamellen zelf regelen. Bovendien sluiten de lamellen aan op de gootprofielen die het overtollige water afvoeren via de poten. Zo is er minder kans op waterinfiltratie, zelfs wanneer de lamellen gekanteld staan. Naast de uitrusting met sensoren, voorziet Harol nog meer opties voor een buitenleefruimte op maat: zonwerende screens, glazen wanden, ledverlichting en verwarming.

Brera laat zich met zijn uitgekiend ontwerp gemakkelijk installeren. Ook is de nieuwe terrasoverkapping erg duurzaam met materialen die voor 99% recycleerbaar zijn en met een zeer laag energieverbruik (voor het bedienen van ventilatie, verwarming, verlichting en verkoeling).


Over Harol – www.harol.be   ​ ​ 

Harol is een Belgisch familiebedrijf, opgericht in 1946, dat innovatieve totaaloplossingen ontwikkelt met de focus op leefcomfort, energiebesparing, design en veiligheid. Het complete gamma maakt van Harol een van de meest toonaangevende fabrikanten van rolluiken, zonwering, poorten en buitenleven in Europa. Vandaag vinden we Harol terug in het industriepark Webbekom (Diest). Harol exporteert naar meer dan 30 landen. De firma stelt zo’n 280 zeer ervaren en gedreven medewerkers tewerk. Dankzij een sterk netwerk van exclusieve verdelers en ervaren installateurs is de klant altijd zeker van een snelle levering en een professionele plaatsing.

Voor meer info
RCA
I Kirsten Van de Werf I +32 492 12 77 54 I kirsten@rca.be I www.rcapress.be